asantesana

salongen borderMånga föreningar, organisationer, elever och enskilda initiativ har genomfört olika arrangemang och projekt på Salongen under vår tid. Vi har värnat om traditionen med en tillgänglig samlingsplats och arena för initiativ, samtidigt som vi har förnya och öppnat upp lokalen för att verkligen tillhöra alla – helt obundet av politik, religion, och andra värdegrunder.
Ett Folkets Hus för vår samtid. salongen border

helsinborgcity

30 november
julförhemlösabruno gröningstudenterlinneblå adjonas sjostedtcabaret IFAInbjudan Bo och Sylvester_141017068hbg storband bwMicrosoft Word - Flyer Walk in my shoes.docxdragspelqtoneshamletfilippinernajan myrdalbalkan partyposter tangobal 2014lindyloggaartikelJuldag2013_Final_webprocivitasfilippinerna

gammeldans

yoga8marsculturamega partyhepcat dance maffiarituell dansrysk julthaistefan föreläsningklädbytardagemerging cooking bl

Stefan Ed

Stefan Ed

linedanceposter susanne alakoskiyvette berättar2luckykickersposterribbing webpage stickermikael rudesjö web
058
044
050 (2)
049 (2)