Salongen drivs av Kulturföreningen Salongen, en ideell organisation som verkar för ett rikt förenings- och kulturliv i Helsingborg. Vi verkar för att ge utrymme för stadens kulturföreningar, kulturutövare och samtidigt bjuda på spännande och högkvalitativa publika arrangemang med både bredd och djup. Vi tycker också det är värdefullt att Salongen är tillgänglig för alla och som en levande och pulserande verksamhet blir ett viktigt tillskott till Söder och hela Helsingborg. Därför öppnar vi portarna till Salongen varje söndag och bjuder in till servering, tedans, berättarhörna och mycket mer, samt fortsätter hyra ut lokalen till företag, organisationer, skolor och privatpersoner för allehanda tillställningar.  Det är också därför vi söker samarbetspartens som ser värdet i vad ett kvalitativt, aktivt och brett kulturhus på Söder kan tillföra vår stad som en del av ett levande Helsingborg.  Vi har i dagsläget inget verksamhetsstöd och välkomnar därför alldeles särskilt sponsring & samarbete till vår verksamhet och vår lokal.

Förutom ekonomisk sponsring välkomnar vi också stöd och samarbete kring en rad projekt.  Just nu har vi t.ex. behov att genomföra  uppbyggnaden av en mobil black-box scen för att kunna ta emot fler gästspel samt anordna teater & dansföreställningar där en ordentlig scen är en förutsättning.  En flygel behövs också för att kunna arrangera vissa konserter, och vi behöver utöka vår teknik för att kunna ta emot fler typer av konsert & teaterevenemang.

Vi tar också tacksamt emot pysselsaker, symaskin, tyger, färger och papper till vår ungdoms & barn hörna på Söndags-Salongen.  Likaså välkomnar vi förslag och aktivt engagemang kring arrangemang.

Vi erbjuder tre olika nivåer för ekonomisk sponsring;  Brons, Silver & Guld, vilka bl.a. erbjuder fribiljetter och plakettplats.

Kontakta oss gärna om ni önskar sponsra, samarbeta, har frågor eller förslag
salongen@salongen.net eller på telefon 0709 – 60 59 62

Sponsorer & Samarbetspartners säsongen 2013/2014:

guldsponsorer:

lektion_t

Helsingborgs kulturförening

salongen border

övriga sponsorer och samarbetspartners:

Helsingborgs Kulturnämnd

abf

tyrens logga_sv

intergraphic

Tibidao AB

Tangorama

Standard CMYK Musik i Syd

>
>

salongen border

Tack också till:

Stefan Ed (foto), Jeppa Sollén (foto) Tobias Andersson (foto)